11 Mac 2011

aQu Dan aQu....+ Nuar + FenDy + oFic


Disini aku nak ceritakan ialah time kat ofic bersama kwn2 ku iaitu nuar n fendi.....hari2 masok ofic dr pagi sampai petang,,huufff kekadang nek bosan hari2 benda yang sama tp sabar jew lah adew ag bapew minggu jew nk abis,,,kekadang terase happy berada di ofis ni,,,yelah melayan kerenah kwn2 ku yg dua org ni....
ha mesti nk tgok wajah org yg aku ceritakan ,,,,
Ha yang ni Fendy
c fendy ni orangnya kuat makan,,,bg jew lah makanan apew pon semua boleh sental sampai licin lah yg boleh dikatakan...law sal cite kartun mmg dye ni minat sangat,,,,hufff...semua nya kartun kat henfon n laptop...patut ar muka pon cam kartun,,,,hahhhah....dan yang keduanya aku nk ckp ni sorg ag kwn aku namanya nuar....orangnya biasa jew,,,just law putus cinta org gadoh ngn aweks huuff mmg xblh nak dikatakan lah,,,mmg frust menungging lah,,,layan perasan bawa motor pon laju sampai xingat dunia,,yelah dni semua sal cinta....hishhh....
  
Ni lah Nuar.....
diorg semua ni kawan2 satu tempat aku practikal dan satu tempat belajr selama ni...kami yang mengambil kos SKP03 ni dah cam famiLy lah coz kami semua 1kepala,,semua layan n sama2 tolong menolong selama ni di iktbn sepang....selama setahun setengah kami semua hidop bersama selama ni mmg satu pengalaman bagi kami yang selama ni xpnh knl langsung jd dkt c tulah kami berkenalan sesama sendiri lalu berkawan sehingga sekarang....Frend 4 ever....

Gelagat kami bertiga time BOsaN di Ofic......
Ni aQu dan FenDy

Ni aQu dan Nuar
Kami Lagi
aQu Dan Nuar.....hahhah
Just aQu,,,,,,,
Ni time Nak Balik umh....
ni lah kisah ku bersama kwn2 sepanjang practikal di VisuaL extrem,,,,adew suka n duka yang kami lalui di sini....time xsuka adlah time yang amat bosan bile duk ngadap skrin laptop jew,,,adoiiii pnt mata ni..hhaha tp kami ttp enjoy ngn semuanya.....

2 ulasan:

  1. Fendi kuat makan.. Hahahaaa..

    BalasPadam
  2. baru tahu kew....
    hahhahha...
    satu mmg xckp c fendy ni...
    hahhahah~~

    BalasPadam