11 Mac 2011

GeLaGat KaMi Last DaY at ikTbn + Love u aLL GirL's

Ni lah Kami 5sahaBat.....Love U aLL !!!
Alkisahnyerr bunyi cam ni,,,,ni nak ceritalah kisah antara kami semua,,hanya " GirL's" sahaja....kami ni bertemu pun di dalam Iktbn jgk,,,,pada mulanya kami xbertegur di antara kami yelah masing2 ade eGo sendiri kn...sombong kan + dgn belagak lagi kan,,,hahhah...yang first sebelah kiri yg besar2 ckit 2 namanya PieJot,AieN,EyKa,aQu (AtieN) Dan bawah 2 namanya ieDa....kami ni law nk kemana pon ttp ber-5...tp law time gaDoh huuiiss xingt dunia da,,,men hentam jew semua,,,,,hhahha yang paling aku suka kami ni semua gile22 kpla....hhahhah..ha yang nama pieJot ni adalah seorang penakot ckit....semua benda takot,,adoiii,,mmg nak tergelak bile tgok c pieJot ni....ha yang nama aiEn ni adalah seorang yang malau2 kucing2 hhahah,,,,tp aWas !!! suka menGigit org ni c aiEn ni,,,pantang jmpa jew law dew benda yg salah ckit nak gigit jew kerja....orangnyerr KuRus Keding...dan Cc nama Eyka ni adalah seorang yg suka simpan dalam aty benda yang dye xpuas aty,,selalu jew bad mood je,,,asyik mudi jew,,,ssh nk di agak tntang perangainya....haishhh...n last kwn aku yg nama ieDa ni adalah seorang yang bad mood jgk tp kekadang lah,,suka pendam dalam aty law benda yang xkena dan law sal cinta ha mmg setia lah,,,,hehheh tp dye ok ja selalu layan kami dgn bek jer,,Tq k.ieda..hahhaha...ni lah serba sedikit tentang kwn ku....yg len ag law nk taw p lah tnyew sndri ea.hhahah...wlau apew pon yang terjadi kami ttp sahabat selamanya....miss u aLL n 4 ever....muuuaaHHHH..

Ni kami,,hhehe
Ha lupa nak ckp kami ni mmg suka posing maut hahhha,,,law sal bergambar bagi jew dekat kami...itulah kerja kami time free...xsah law xbergambar.....hahhah...bergambar ni adalah mmg kerja kami berlima yelah masing2 nk tunjuk kecantikan masing,,hahhahha....masa first aku knl ngn pieJot dulu sbb dye duk bilik dkt2 ngn aku time at asrama dulu....lps 2 lah bawu knl aien,eyka n ieda.....

PieJoT & ieDa
ieDa & aQu
Nie Aien + ieDa + PieJot...awasss!!! ni Bukan Tayangan BonTOt k....



aQu & PiEJot
Nie Lah AieN...BuAT muka Comey lah ni,,hhah
ha yang ni Lak IeDa.....hhahha
Yang Nie Lak PieJot @ FieZa.....MereNung Masa DePan Kew !!!
Nie Baru Lah aQu ( AtieN)...

KaMi GirL's SkP
GeNg GaNas Skp !!! 

 

2 ulasan:

  1. asal kesemua gambar bontoot jea nie..

    BalasPadam
  2. hishhh sibuk lah ko...
    hhahahhaha~~~~

    BalasPadam